Diósdi Sasok

       A Diósdi Sasok Kosárlabda Egyesületet 2012. 06. 29.-én vették nyilvántartásba. Egyesületünk az alábbi célokat tűzte ki maga elé:A kosárlabda megszerettetése, népszerűsítése, sportolási, edzési, versenyzési feltételeinek megteremtése.

Diósdi Fiókák

A Diósdi fiókák, a Diósdi Sasok utánpótlását szeretné hosszú távon biztosítani immáron négy éve. Elsődlegesen a helyi iskolában tanuló gyermekekre támaszkodva, de van már elballagott gimnazista diák is, aki a serdülő korosztályban tudja magát tovább pallérozni.

Katasztrófavédelem

  A kezdetek katasztrófavédelemből 1999-re datálódnak. Folyamatosan kiváló helyezéseket értünk el regionális, megyei, és országos döntőkben, általános iskolai és középiskolás kategóriákban. Partnereink a diósdi önkormányzat és az érdi katasztrófavédelem

 

A kezdetek katasztrófavédelemből 1999-re datálódnak. Folyamatosan kiváló helyezéseket értünk el regionális, megyei, és országos döntőkben, általános iskolai és középiskolás kategóriákban. Partnereink a diósdi önkormányzat és az érdi katasztrófavédelem munkatársai. Rendszeresen szereplünk a megyei, országos katasztrófavédelmi versenyeken.

Középiskolás eredményeink:

2008, 2009, 2012, 2013, 2014 Középiskolás Országos Döntő, ez azt jelenti, hogy Diósd képviselte Pest megyét. Az induló csapatok száma országos szinten 2500-3000 között változik évente. A Diósdi Sasok Kosárlabda Egyesület 2015. évtől felvette tevékenységei közé a katasztrófavédelmet.

Így a 2015. évi katasztrófavédelmi versenyen általános iskolai kategóriában elhozta a III. helyezést. A diósdi Általános Iskolában felmenő rendszerben folyik a képzés (osztályonként). 2016-ban a középiskolai felmenő rendszerű katasztrófavédelmi regionális döntőt megnyertük és a megyei döntőben a diósdi csapat (Diósdi Sasok színeiben) III. helyezést ért el. A regionális általános iskolai kategóriában pedig az V. helyezést értünk el. 

Reményeink szerint ezeket a szép hagyományokat a jövőben is eredményesen tudjuk ápolni.

Hasznos Linkek

Elérhetőségek

Kosárlabda: Szundy Gábor

Mobil: 06-30-686-5407

Katasztrófavédelem: Csibrák Csaba

Mobil: 06-70-330-8342

Megközelíthető