Diósdi Sasok

       A Diósdi Sasok Kosárlabda Egyesületet 2012. 06. 29.-én vették nyilvántartásba. Egyesületünk az alábbi célokat tűzte ki maga elé:A kosárlabda megszerettetése, népszerűsítése, sportolási, edzési, versenyzési feltételeinek megteremtése.

Diósdi Fiókák

A Diósdi fiókák, a Diósdi Sasok utánpótlását szeretné hosszú távon biztosítani immáron négy éve. Elsődlegesen a helyi iskolában tanuló gyermekekre támaszkodva, de van már elballagott gimnazista diák is, aki a serdülő korosztályban tudja magát tovább pallérozni.

Katasztrófavédelem

  A kezdetek katasztrófavédelemből 1999-re datálódnak. Folyamatosan kiváló helyezéseket értünk el regionális, megyei, és országos döntőkben, általános iskolai és középiskolás kategóriákban. Partnereink a diósdi önkormányzat és az érdi katasztrófavédelemEgyesületünkben a hagyományokat folytatva, a kosárlabdáé a fő szerep. Évek alatt egy már régen együtt lévő mag köré építettük csapatunkat. A csapat összetétele vegyes, mind kor, mind tudásszint szerint. A kosárlabda szeretet tart össze minket fiatalokat, idősebbeket. Várjuk a velünk hasonló sportértékeket vallókat. Játszottak, játszanak nálunk volt válogatott, NB I.-es játékosok, és középiskolai gyökerekkel rendelkezők is.

Edzéseink, mérkőzéseink helyszíne a diósdi általános iskola. A heti 2 edzés, ill. a bajnoki mérkőzések alatt mindenki megtalálja magának a mozgás adta örömöket. Nemcsak edzéseken, bajnokságban, de azon kívül is gyakran találkozunk egymással. A fiatalabbak streetballokon, az idősebbek senior tornákon szerepelnek. Szabadidőnkben is összefutunk néha egy kis beszélgetésre, vagy évzárók alkalmával egy kis bulizásra.

A tagdíjak bevételéből, ill. diósdi önkormányzat támogatásával a Pest megyei nyílt bajnokság

„A” csoportjában versenyzünk már évek óta.

2012-13-ban 5. helyezést

2013-14-ben 6. Helyezést

2014-15-ben 2. Helyezést értünk el.

2015-16-ben 5. Helyezést értünk el.

Szeretnénk a jövőben is eredményesen szerepelni, és ami a legfontosabb egészségesek maradni…

Hasznos Linkek

Elérhetőségek

Kosárlabda: Szundy Gábor

Mobil: 06-30-686-5407

Katasztrófavédelem: Csibrák Csaba

Mobil: 06-70-330-8342

Megközelíthető