Diósdi Sasok

       A Diósdi Sasok Kosárlabda Egyesületet 2012. 06. 29.-én vették nyilvántartásba. Egyesületünk az alábbi célokat tűzte ki maga elé:A kosárlabda megszerettetése, népszerűsítése, sportolási, edzési, versenyzési feltételeinek megteremtése.

Diósdi Fiókák

A Diósdi fiókák, a Diósdi Sasok utánpótlását szeretné hosszú távon biztosítani immáron négy éve. Elsődlegesen a helyi iskolában tanuló gyermekekre támaszkodva, de van már elballagott gimnazista diák is, aki a serdülő korosztályban tudja magát tovább pallérozni.

Katasztrófavédelem

  A kezdetek katasztrófavédelemből 1999-re datálódnak. Folyamatosan kiváló helyezéseket értünk el regionális, megyei, és országos döntőkben, általános iskolai és középiskolás kategóriákban. Partnereink a diósdi önkormányzat és az érdi katasztrófavédelem

 

A Diósdi fiókák, a Diósdi Sasok utánpótlását szeretné hosszú távon biztosítani immáron négy éve. Elsődlegesen a helyi iskolában tanuló gyermekekre támaszkodva, de van már elballagott gimnazista diák is, aki a serdülő korosztályban tudja magát tovább pallérozni. A kezdőket harmadikos kortól várjuk heti 2 edzéssel, majd a korban és tudásban előrébb állók heti 3x tréningeznek. Az összes korosztálynak van lehetősége élesben, bajnokságban kipróbálnia magát, a jelenlegi serdülő már ezt megelőzően két évet játszott a Pest megyei bajnokság gyerek csoportjában. Ez a bajnokság havonta egyszer, szombat vagy vasárnap zajlik, ahol kettő mérkőzést játszanak a gyerekek. Ezen kívül az önkormányzati támogatásnak köszönhetően, az Eötvös napok keretén belül, egy helyi tornát rendezünk, ahol minden tét nélkül készülhetünk az előttünk álló idényre, a meghívott csapatokkal együtt. Az edzések során a gyerekek megtanulnak csapatban dolgozni, alkalmazkodni másokhoz, új barátságok kötődnek és nem utolsó sorban sportolnak. Nem célom, hogy az idejáró gyerekek élsportolók legyenek, de természetesen ez sem kizárt. Mivel egy összetett csapatsportról beszélek, amiben nem csak az ügyességnek, hanem az észnek is nagy szerepe van, így mindenki meg tudja lelni a saját motivációját.

Hasznos Linkek

Elérhetőségek

Kosárlabda: Szundy Gábor

Mobil: 06-30-686-5407

Katasztrófavédelem: Csibrák Csaba

Mobil: 06-70-330-8342

Megközelíthető